• GAS-LIQUID BOOSTER CYLINDER
  • GAS-LIQUID BOOSTER OIL CYLINDER
  • GENERAL ROD CYLINDER

FITUR PRODUK

Didhisiki ing taun 1970-an ing Korea Selatan, YSC minangka pabrikan lan
pemasok produk pneumatik kanthi volume sing luwih dhuwur ing bidhang industri otomatisasi.

kita FAKTOR

Sawise pirang-pirang taun usaha, YSC (China) wis misuwur ing tautan utama
kontrol arah lan eksekusi pneumatik ing sistem pneumatik.

Babagan Kumpeni

Workshop

Sawise pirang-pirang taun usaha, YSC (China) wis misuwur ing link utama kontrol arah lan eksekusi pneumatik ing sistem pneumatik.

Kontak kita

Workshop
Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.